O voćnim sadnicama

 

Pored pravilne pripreme zemljišta, verovatno važniji preduslov za podizanje zdravog i produktivnog voćnjaka je nabavka zdravog i jakog sadnog materijala. Tako jakoj i zdravoj sadnici pružite neophodnu negu i zaštitu i već posle nekog vremena ubracete plodove svog rada i brige. Da bi nepotrebnu brigu smanjili, na scenu stupamo mi – proizvodnjom sadnica koje svojom snagom, živošću, zdravstvenim stanjem i produktivnim potencijalom odgovaraju vašim očekivanjima, proizvodnjom sadnica koje svojom snagom i jakim korenom premošćavaju teškoće primanja i pravilnog razvoja voćke posle sadnje.

 

vocnesadnice11

 

Višedecenijsko iskustvo u proizvodnji voćnih sadnica uz povećanje potražnje, su uticali na povećanje ponude i kvaliteta voćnih sadnica koji odgovaraju strogim zahtevima kupaca. Vremenom smo napredovali, povećavali površine pod sadnicama, učili od starijih, koji su se proizvodnjom bavili nekoliko decenija, ali i uvodili nove tehnologije i saznanja u proces proizvodnje sadnog materijala. Sve sa ciljem dobijanja što jače i kvalitetnije sadnice.

 

vocnasadnica77

 

Potražnja naših sadnica raste. Polako izlazimo iz senke većih voćnih rasadnika. Uz neizbežnu prodaju preko interneta, raste prodaja i preko preporuka zadovoljnih kupaca. Na desetine zadovoljnih kupaca, zahvalnih na pomoći pri izboru sorte i koji su zadovoljni stanjem u kom se nalazi njihovi voćnjaci posle sadnje, šalju fotografije tih istih voćnjaka. Sve ćemo podeliti sa vama u galeriji slika. Naš cilj je upravo to: obostrano zadovoljstvo i interakcija prodavac-kupac i posle sadnje. To nas čini boljim. Tako i mi učimo.

 

vocnesadnice555

Ponuda voćnih sadnica

U ponudi imamo širok spektar sadnica komercijalnih i manje komercijalnih vrsti voćaka raznih sorti:

  • ŠLJIVE
  • KRUŠKE
  • JABUKE
  • TREŠNJE
  • VIŠNJE
  • KAJSIJE
  • BRESKVE
  • ORAHA
  • LEŠNIKA

Takođe, nudimo i manje poznate i manje tražene sorte. Pogledajte detaljniju ponudu klikom na link. Takođe, pozovite i konsultujte se sa nama o pravilnom izboru vrste voćaka, sorte u zavisnosti od vasih potreba kao i od klimatskih karakteristika područja i osobina zemljišta.

Obratite pažnju na pravilnu sadnju voćki. Za tu svrhu mozete se orijentaciono posluziti šemom na slici ispod.

 

sadnja

Naručivanje i slanje sadnica

Na jesen se sadnice vade i klasiraju. U proces prodaje ulaze sadnice koje svojim kvalitetom to i zaslužuju.

Vrlo važna napomena: U PROCESU PROIZVODNJE SADNICA SE NE KORISTE TOTALNI HERBICIDI KOJI MOGU UGROZITI SADNICU I NJENU KASNIJU SPOSOBNOST PRIMANJA!

Tokom manipulacije sadnicama, pri vađenju i pri slanju, maksimalno se vodi briga o nepovređivanju sadnica mehaničkim putem. Sadnice se uvijaju u streč foliju i šalju do kupca. Kupac može robu i sam preuzeti, a može se ista i odvesti njemu na kućnu adresu.

 

vocnesadnice

 

Naručivanje sadnica je lako i  klikom na ovaj link dobićete kontakt informacije.

Slanje sadnica vršimo brzom postom- kurirskom sluzbom BEX.

Sve potrebne informacije možete dobiti i putem maila, mms-om ili viber-om.

Pogledajte naše oglase na sajtu kupujem prodajem klikom na ovaj link. Moramo da kažemo da smo ponosni na tako veliki broj pregleda oglasa kao i na zahvalnosti svih onih kojima smo prodali sadnice.

Takođe, budimo u kontaktu preko društvenih mreža: Facebook-a i GooglePlus-a.

Naši osnovni principi u proizvodnji su: jednostavnost, tačnost i kvalitet.

Rezervišite sadnice na vreme. Pažljivo isplanirajte sadnju i podizanje voćnjaka i blagovremeno reagujte na sve izazove u savremenoj voćarskoj proizvodnji.

 

apricot-orchard-261479